Boles d’accés directe a les visites virtuals

 

ESTRELLA MÀGICA

Un joc especialment dissenyat per l’Associació de Càmpings de Sant Pere Pescador i que et permetrà obtenir bons premis si ets capaç d’arribar a descobrir el personatge fantasma.

Consta de diversos camins (càmpings i llocs) marcats per boles de colors amb lletres identificatives com les de l’estrella de l’esquerra. En cadascun d’ells hi trobaràs una clau, resoldràs un enigma i aconseguiràs una dada, totes necessàries per identificar el fantasma.

Pots accedir a qualsevol dels camins prement a les boles de l’esquerra i a la pàgina final si prems sobre el pentàgon central.

Pren nota de tot perquè serà la manera no només d’arribar al final, sinó també de recuperar la teva posició quan deixis el joc i hi retornis.

 EL JOC HA ACABAT 
Podeu veure ja la llista dels premiats

ATENCIÓ: Mantindrem el joc actiu i operatiu per si et vols divertir i, a més, podràs comprovar les teves respostes i com arribar-hi.

I si ja hi estàs disposat pots...

entrar a jugar

Si vols pots veure les Instruccions completes.

Aquest joc ha estat especialment dissenyat per Imaginarte Juegos per a la 
Camping LA GAVIOTA camping LAS DUNAS camping LAS PALMERAS camping LA BALLENA ALEGRE camping AQUARIUS els Aiguamolls Sant Pere Pescador L'Escala Windsurf camping AQUARIUS Figueres Final