Camping LA GAVIOTA camping LAS DUNAS camping LAS PALMERAS camping LA BALLENA ALEGRE camping AQUARIUS els Aiguamolls Sant Pere Pescador L'Escala Windsurfen camping AQUARIUS Figueres Einde

MAGISCHE STER

Klik op de letters van de onderstaande afbeeldingen om het spel te starten op een van de 10 mogelijke routes (5 campings en 5 plaatsen in de omgeving). Volg de aanwijzingen die je tegenkomt met als doel de gegevens te bemachtigen die nodig zijn om de mysterieuze persoon te achterhalen.
De logo’s binnen de virtuele rondleidingen leiden je naar de pagina’s waar de antwoorden staan. De logo’s vanaf de pagina’s waar de antwoorden staan leiden je naar deze startpagina.
Je kunt de aanwijzingen onderaan deze pagina nogmaals doornemen.


 HET SPEL IS AFGELOPEN 
Je kunt nu al de lijst van winnaars zien

Wanneer het spel is beëindigd kun je gewoon verder spelen, maar registreren zal niet meer nodig zijn en je zult niet meer in aanmerking komen voor een prijs.

Spelregels

AANVANG VAN HET SPEL
Op 15 mei 2013 zal het spel aanvangen en op 15 juni 2013 eindigen.

 HET SPEL IS AFGELOPEN 
Je kunt nu al de lijst van winnaars zien

LET OP: Je wilt vermaken en daarnaast je antwoorden wilt nakijken en zien hoe je bij die antwoorden komt.

Je kunt de VOLLEDIGE REGELS die in het spel zullen gelden downloaden

DOEL
De deelnemers dienen een reeks vragen te beantwoorden teneinde bij elk onderdeel gegevens te verzamelen, waarbij met deze gegevens, samen en in onderling verband, het mogelijk wordt gemaakt de identiteit van een mysterieuze persoon te achterhalen en waarover een eindvraag wordt gesteld.

BORD

Het logo van het spel maakt het mogelijk om naar de startpagina terug te keren alsof het om een bordspel zou gaan en van daaruit toegang te krijgen tot de 10 routes van het spel en tot de eindvraag.

Elke willekeurige bal aan de buitenzijde heeft een letter toegewezen gekregen, ter identificatie van de campings, terwijl de ballen aan de binnenzijde andere letters hebben en verwijzen naar andere plaasten in de regio.

- A: Camping Aquarius
- B: Camping La Ballena Alegre
- D: Camping Las Dunas
- G: Camping La Gaviota
- P: Camping Las Palmeras
- E: Natuurpark van Els Aiguamolls
- F: Dalí Museum in Figueres
- L: L’Escala
- S: Sant Pere Pescador
- W: Wereldkampioenschappen Windsurfen

Als er op de ballen wordt geklikt krijgt men direct toegang tot de virtuele rondleiding van die plaats, terwijl als er op de uitvouwbare afbeeldingen wordt geklikt die onder aan de hoofdpagina van het spel staan, heeft men de optie om te kiezen tussen toegang krijgen tot de virtuele rondleiding óf antwoord op het raadsel te geven.

Eenmaal binnen een virtuele rondleiding kun je ook direct toegang krijgen tot het raadsel door op het logo van het spel te klikken.
Uiteindelijk leidt de middelste vijfhoek van het logo naar het eindscherm van het spel, waar antwoorden kunnen worden gegeven en de gegevens van de speler kunnen worden verzonden.

DE VIRTUELE RONDLEIDINGEN
De virtuele rondleidingen (panoramabeelden) zorgen er niet alleen voor dat de gehele omgeving van de plaats, die op een immersieve wijze is gefotografeerd, kan worden bekeken en met hetzelfde gevoel dat de fotograaf had vanuit de positie waaruit hij het tafereel heeft vastgelegd, maar vormen ook een actief onderdeel van het spel.

Aan de bovenzijde zien we de vakjes waar de letters van de code van het panoramabeeld in zullen verschijnen (wanneer je ze allemaal hebt gevonden zal de toegangsknop van het raadsel zichtbaar worden), de naam van de plaats (deze zal na enkele seconden verdwijnen) en het toegangslogo van het spel van dat concrete panoramabeeld.
Op de bovenste voorbeeldafbeelding kun je ook een ster zien, die verborgen is tussen de bladeren van de struiken, en wanneer je daarop klikt verschijnt er een letter van de code.
Deze sterren (evenveel als lettervakken) hebben binnen dat panoramabeeld verschillende afmetingen en kleuren.

HET SPEL
Om het gegeven over de mysterieuze persoon te achterhalen, dat ieder van deze wegen verschaft, volgt de speler op al die wegen hetzelfde schema:

1 -Sterren:
Allereerst dienen de sterren die in het panoramabeeld verborgen zijn te worden gevonden, behalve die in de W (Kampioenschappen Windsurfen) zoals verder wordt aangegeven.
Elke keer als je een ster vindt verschijnt er een letter in de linker bovenhoek van het scherm en, aan de hand van het aantal te vullen gaten, zul je weten hoeveel sterren je nog vinden moet.

W (Kampioenschappen Windsurfen):
In dit geval hoef je geen sterren te vinden, maar door op enkele van de afbeeldingen te klikken om deze zichtbaar te maken, zullen de letters van de code worden getoond. Als aanwijzing kunnen we je vertellen dat de foto’s die dubbel zijn juist de afbeeldingen zijn die de letters aan je zullen tonen, echter slechts één van de dubbele foto’s zal de letter tonen want de andere afbeelding pakt de letter af, in het geval dat je de juiste foto gevonden zou hebben. Wees geduldig en sorteer de foto’s naar eigen keuze door ze over het scherm te slepen.

2 -Raadsels:
Eenmaal je de code die je met de sterren hebt verkregen noteert, krijg je toegang tot het raadsel.
De raadsels zijn verbonden met het onderwerp van iedere afzonderlijke weg en deze raadsels dwingen de speler om na te denken, te onderzoeken en het antwoord op de geformuleerde vraag daaruit af te leiden.
Wanneer je het raadsel op de juiste wijze oplost verkrijg je een gegeven over de mysterieuze persoon.

3 -Gegevens:
Elk van de 10 routes  verschaft de speler een gegeven dat betrekking heeft op de uiteindelijke te vinden gast. Het zijn geen bekende gegevens, hoewel ze ongetwijfeld kunnen worden bekrachtigd wanneer de speler tracht te bevestigen of het wel of niet de gezochte persoon is.

Het bovenste gedeelte biedt toegang tot het startmenu van het spel, de webpagina van de camping of plaats en tot de virtuele rondleiding (bal met de letter).
In het midden zie je de 3 onderdelen waaruit het spel bestaat, daarboven de code met het antwoordenveld dat wanneer bevestigd wordt dat het correct is het raadsel ontplooit om daarop antwoord te geven, en als laatste het gegeven over de mysterieuze persoon, dat zal verschijnen wanneer de speler het raadsel op de juiste wijze heeft beantwoord.

EINDE
Op elk willekeurig moment kun je toegang krijgen tot het einde van het spel, waarvoor je slechts op de middelste vijfhoef van de ster van het logo hoeft te klikken, die zichtbaar is bij de toegang tot het spel. Het eerste wat je op die pagina aantreft zijn 10 zinnen waarin je de gegevens over de persoon moet ‘inleggen’ zodat ze een betekenis krijgen.

Er is ook een eindraadsel dat, net zoals de andere raadsels in het spel, een vraag stelt om beantwoord te worden. In dit geval wordt niet meer via de pagina gekeken of het antwoord wel of niet goed is, maar wordt dit gewoon met je persoonlijke gegevens ingevuld en als oplossing van het spel verzonden.

PRIJZEN
Wordt vastgesteld:

A.- Prijs voor de eerste 5 winnaars van het laatste geheime woord bestaande uit een verblijf van een week in een bungalow op de campings Las Palmeras (eerste plaats), La Ballena Alegre (tweede plaats), Aquarius (derde plaats), La Gaviota (vierde plaats) en Las Dunas (vijfde plaats).
Deze prijzen gelden voor het hele jaar 2014 op een door de winnaar aan te geven datum, mits er plekken beschikbaar zijn op de camping.

B.- 4 andere prijzen, te verloten onder de winnaars die niet onder de eerste vijf vallen, bestaande uit respectievelijk een verblijf van een week in een bungalow op de campings Las Dunas, La Gaviota, Aquarius en La Ballena Alegre.

C.- Nog een troostprijs  te verloten onder de deelnemers, hoewel die het antwoord niet goed hadden, bestaande uit een verblijf van een week in een bungalow op camping Las Palmeras.
Deze prijzen (B en C) zijn te innen op een door de winnaar aan te geven datum in 2014, behalve tijdens het hoogseizoen, in de maanden juli en augustus, mits er plekken beschikbaar zijn op de camping.

Geen enkele speler mag 2 prijzen winnen.

Je kunt nu al de lijst van winnaars zien

CONTACT
Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op.