Directe toegangsknoppen tot de virtuele rondleidingen

 

MAGISCHE STER

Een spel dat speciaal is ontworpen voor de vereniging AsociaciĆ³n de Campings de Sant Pere Pescador en dat je in de gelegenheid zal stellen mooie prijzen te winnen, als je in staat bent de mysterieuze persoon te ontmaskeren.
Het bestaat uit verschillende wegen (campings en plaatsen) die door gekleurde ballen met identificatieletters zijn aangegeven, zoals die van de ster aan de linkerzijde, en op elk daarvan zul je een code aantreffen, een raadsel moeten oplossen en een gegeven moeten achterhalen, die je allemaal nodig hebt om de identiteit van de persoon vast te kunnen stellen.
Je kunt toegang krijgen tot elke willekeurige route door op de ballen aan de linkerzijde te klikken en tot het eindscherm als je op de middelste vijfhoek klikt. Onthou dit allemaal want dit is niet slechts de manier om het eind van het spel te bereiken, maar ook de wijze om naar je laatste positie terug te keren als je het spel verlaat en later weer verder wilt spelen.

 HET SPEL IS AFGELOPEN 
Je kunt nu al de lijst van winnaars zien

LET OP: Je wilt vermaken en daarnaast je antwoorden wilt nakijken en zien hoe je bij die antwoorden komt.

En als je er klaar voor bent kun je...

beginnen met spelen


Als je wilt kun je de volledige spelregels bekijken

Dit spel is speciaal ontworpen door Imaginarte Juegos voor 
Camping LA GAVIOTA camping LAS DUNAS camping LAS PALMERAS camping LA BALLENA ALEGRE camping AQUARIUS els Aiguamolls Sant Pere Pescador L'Escala  Windsurfen camping AQUARIUS Figueres Final