Camping LA GAVIOTA camping LAS DUNAS camping LAS PALMERAS camping LA BALLENA ALEGRE camping AQUARIUS els Aiguamolls Sant Pere Pescador L'Escala Windsurf camping AQUARIUS Figueres Final

ESTRELLA MÀGICA

Prem sobre les lletres de les imatges inferiors per iniciar el joc a qualsevol dels 
10 camins possibles (5 càmpings i 5 llocs de l’entorn). Segueix les instruccions que vagis trobant amb l’objectiu d’arribar a aconseguir les dades necessàries per localitzar el fantasma.

Els logotips dins les visites virtuals et porten a les seves pàgines de resposta. Els logotips des de les pàgines de resposta et porten fins a aquesta pàgina d’inici. 
Pots repassar les instruccions que es troben a sota d’aquesta mateixa pàgina.


 EL JOC HA ACABAT 
Podeu veure ja la llista dels premiats

Quan el joc hagi finalitzat seguirà funcionant, però ja no farà falta registrar-s’hi ni podràs optar als premis.

Instruccions

INICI DEL JOC

El dia 15 de maig de 2013 donarà inici el joc, que finalitzarà el 15 de juny de 2013.

 EL JOC HA ACABAT 
Podeu veure ja la llista dels premiats

ATENCIÓ: Fora d’aquest termini ja no caldrà el registre perquè no podràs optar als premis, encara que mantindrem el joc actiu i operatiu per si et vols divertir i, a més, podràs comprovar les teves respostes i com arribar-hi.

Et pots descarregar les BASES COMPLETES que regiran el joc.

OBJECTIU
Els participants hauran de realitzar una sèrie de proves amb l’objectiu d’obtenir dades en cada una d’elles que, les unes amb les altres, permetin deduir la identitat d’un personatge fantasma entorn al qual es formula una pregunta final.

TAULER

Com si es tractés d’un tauler de joc, el logotip del joc permet tornar a la pàgina d’inici i des d’aquesta accedir als 10 camins de joc i a la pregunta final.

Cada una de les esferes exteriors té una lletra assignada identificativa dels càmpings, mentre que les interiors tenen altres lletres i fan referència a indrets de la zona.

- A: Camping Aquarius
- B: Camping La Ballena Alegre
- D: Camping Las Dunas
- G: Camping La Gaviota
- P: Camping Las Palmeras
- E: Parc Natural d’Els Aiguamolls
- F: Museu Dalí en Figueres
- L: L’Escala
- S: Sant Pere Pescador
- W: Campionat Mundial de Windsurf

 

Si es prem sobre les esferes, s’accedeix directament a la visita virtual d’aquest lloc, mentre que si es prem sobre les fotos desplegables inferiors de la pàgina principal del joc, es té l’opció d’elegir entre accedir a la visita virtual o respondre l’enigma.

Un cop dins d’una visita virtual, es pot accedir també directament a l’enigma prement sobre el logotip del joc.
Per últim, el pentàgon central del logotip condueix a la pàgina final del joc, on es podrà respondre i enviar les dades del jugador.

LES VISITES VIRTUALS
Les visites virtuals (panorames) no només permeten veure tot l’entorn de l’indret fotografiat d’una manera immersiva, amb la mateixa sensació que va tenir el fotògraf en la posició en què va fotografiar l’escena, sinó que també formen part activa del joc.

A la part superior podem veure les caselles on apareixeran les lletres de la clau del panorama (quan les descobreixis totes podràs visualitzar el botó d’accés a l’enigma), el nom de l’indret (que desapareixerà al cap d’uns segons) i el logotip d’accés al joc d’aquest panorama concret.
A la imatge superior d’exemple es pot veure també una estrella, dissimulada entre les fulles dels arbustos que, en pitjar-hi, et proporcionarà una lletra de la clau. Aquestes estrelles (tantes com caselles de lletres) són de diferents mides i colors dins del panorama.

EL JOC
Per aconseguir la dada sobre el personatge que proporciona cada un d’aquests camins, el jugador segueix en tots ells el mateix esquema:

1 - Estrelles:
En primer lloc, s’hauran de localitzar les estrelles que s’amaguen al panorama, excepte al W (Campionat de Windsurf) segons s’indica més endavant.
Cada cop que trobes una estrella apareix una lletra a l’angle superior esquerre de la pantalla i, pel nombre de forats per emplenar, sabràs quantes estrelles et queden per localitzar.

W (Campionat Windsurf):
En aquest cas no has de localitzar estrelles, sinó que quan premis en algunes de les fotos per visualitzar-les et mostraran les lletres de la clau. Com a pista et direm que les fotos que estan duplicades són precisament les que et donaran les lletres. Tanmateix, només una de les fotos duplicades et mostra lletra perquè l’altra te la treu, en el supòsit que l’hagis localitzat. Arma’t de paciència i organitza les fotos al teu gust arrossegant-les sobre la pantalla.

2 - Enigmes:
Un cop escrius la clau obtinguda amb les estrelles, podràs entrar a veure l’enigma.
Els enigmes estan relacionats amb el tema de cadascun dels camins i obliguen al jugador a pensar, investigar i deduir la resposta a la pregunta que es formula.
Quan resolguis correctament l’enigma, obtindràs una dada sobre el personatge fantasma.

3 - Dades:
Cada un dels 10 camins proporciona al jugador una dada que fa referència al personatge final que s’ha de localitzar. No són dades conegudes, encara que sens dubte podran ser corroborades quan el jugador intenti confirmar si és o no el personatge buscat.

La zona de dalt permet accedir al menú d’entrada al joc, a la pàgina web del càmping o indret i a la visita virtual (bola amb la lletra).
Al centre es veuen les 3 parts del joc, a dalt la clau, amb el seu camp de resposta que, en comprovar que és correcta, desplega l’enigma per a la seva contestació i, per últim, la dada sobre el fantasma que apareixerà quan el jugador respongui correctament l’enigma.

FINAL
En qualsevol moment podràs accedir al final del joc, per a la qual cosa només has de prémer sobre el pentàgon central de l’estrella del logotip que es pot veure a l’accés al joc. El primer que trobaràs en aquesta pàgina són 10 frases en què cal “incrustar” les dades del personatge perquè cobrin sentit.

També hi ha un enigma final que, com la resta dels del joc, planteja una pregunta que cal respondre. En aquest cas, ja no es verifica per part de la pàgina si la resposta és o no correcta, sinó que simplement has d’emplenar-lo amb les teves dades personals i enviar-la com a solució del joc.

PREMIS
S’estableix

A.- Premi per als 5 primers encertants de la paraula secreta final consistent respectivament en una estada d’una setmana en bungalou als càmpings Las Palmeras (primer classificat), La Ballena Alegre (segon classificat), Aquarius (tercer classificat), La Gaviota (quart classificat) i Las Dunas (cinquè classificat).
Aquests premis seran en les dates que triï el guanyador dins l’any 2014, sempre que hi hagi disponibilitat al càmping.

B.- 4 premis més, a sortejar entre els encertants que no estiguin entre els 5 primers, consistents respectivament en una estada d’una setmana en bungalou als càmpings Las Dunas, La Gaviota, Aquarius i La Ballena Alegre.

C.- Un premi més de consolació a sortejar entre els que hagin participat, encara que no ho hagin encertat, consistent en una estada d’una setmana en bungalou al càmping Las Palmeras.
Aquests premis (B i C) seran a les dates que triï el guanyador, tret en temporada alta en els mesos de juliol i agost, l’any 2014, sempre que hi hagi disponibilitat al càmping.

Cap jugador no podrà tenir 2 premis.

Podeu veure ja la llista dels premiats

CONTACTE
En cas que tinguis algun dubte, et pots posar en contacte amb nosaltres.